Comanda acum (L-V: 09:00-18:00): 0724 582 769 | 021 425 86 87 Comanda online rapid Comanda
Actiune si administrare Celadrin™

Actiune si administrare Celadrin™

Actiune si administrare Celadrin™

Actiune si administrare

Administrat zi de zi, Celadrin™ iti protejeaza articulatiile impotriva uzurii si disconfortului.

Compoziție:

Celadrin™ (brevet SUA, formulă unică, bazată pe extracte 100% vegetale din uleiuri cetilate), maltodextrină, gumă arabică (emulsifiant), capsulă (hidroxipropilmetilceluloză, oxid de titan), vitamina C (ascorbat de sodiu), stearat de magneziu și dioxid de siliciu (agenți antiaglomeranți).

Informaţii nutriţionale:

Ingredient activ

Cantitate / 1 capsulă

% VNR*

Celadrin™

500 mg

**

Ascorbat de sodiu,

din care: Vitamina C

45 mg

40 mg

**

50

* Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011
**Doza zilnica nu a fost stabilita

Mod de prezentare:

Flacon cu 60 de capsule vegetale a 694 mg (greutate netă 41,64 g).

 

Metoda optima de administrare:

Neavand efecte adverse cunoscute, Celadrin™ se poate administra pe termen lung, zi de zi, contribuind astfel la lubrifierea permanenta a articulatiilor. Pentru eficienta sporita se recomanda a folosi concomitent si capsulele si unguentul.

Pentru ca rezultatul sa fie complet, recomandarea este ca in primele 2-3 luni sa se foloseasca in paralel capsule si unguent.
Perioada minima este de 3 luni de zile, fara pauza. Totusi, in functie de gradul de uzura al articulatiei, vechimea acesteia, varsta, greutate, starea de sanatate a fiecarui om in parte, este recomandat sa se realizeze cure de minim 6 luni de zile, astfel: 3 luni de zile 2 capsule pe zi, 3 luni de zile 1 capsula pe zi. Aceste cure de 6 luni de zile se pot repeta astfel: cura de 6 luni, pauza 1-3 luni sau fara pauza.

Doza uzuala este de 2 capsule pe zi in timpul meselor.

Pentru obtinerea mai rapida a efectului dorit este indicat sa fie marita doza la 3 sau chiar 4 capsule pe zi, mai ales in prima luna. Aceasta mai ales in cazuri unde uzura articulatiei este intr-un stadiu avansat si mai ales la nivelul articulatiilor de la genunchi si sold, deoarece acestea sunt mai mari si mai complexe, iar pentru a spori cantitatea de lichid sinovial e nevoie de o doza marita.

Atentie:  exista cazuri in care in prima luna sau in primele doua luni exista o reactie de rascolire sau exista senzatii de furnicaturi in articulatii, de aceea ii rugam pe cei care fac aceasta cura sa nu sa se impacienteze. In prima faza e posibil ca acolo unde exista probleme sau blocaje (in cazul nostru articulatii), acestea se amplifica usor, dar pe parcurs aceste senzatii dispar incepand cu a doua sau a treia luna si se consolideaza efectul dorit.

Actiunea preparatului Celadrin™:

Celadrin™ este un preparat, testat clinic, pentru ingrijirea articulatiilor, care a fost dezvoltat pe baza unui proces patentat pe baza uleiurilor vegetale nesaturate. Celadrin™ este o substanta inovatoare si naturala, care are un efect, demonstrat clinic, asupra imbunatatirii mobilitatii si insanatosirii articulatiilor, fara niciun fel de efecte secundare.

Celadrin™ functioneaza pe baza unui principiu complet diferit fata de preparatele cu continut de sulfat de glucozamina si condroitina, care alimenteaza celulele cartilajelor articulatiilor printr-un proces indelungat, de ordinul saptamanilor. In schimb, efectul Celadrinului™ este vizibil in decurs de cateva zile de la inceperea administrarii sale.

Informatiile despre Celadrin™ au fost publicate in revista cu recunoastere internationala Journal of Rheumatology insotite de un numar semnificativ de studii si comunicari stiintifice. Celadrin™ imbunatateste si umecteaza sistematic membranele celulare in intregul organism si, astfel, confera fluiditate si elasticitate maxima celulelor. Acest proces cuprinde cresterea cantitatii lichidului sinovial in articulatii, care duce la pastrarea flexibilitatii si mobilitatii articulatiilor dumneavoastra. Prin urmare, va puteti deplasa mult mai usor.

In acest fel, Celadrinul opreste uzura continua a membranei celulare, care cauzeaza intarirea si functionalitatea redusa a articulatiilor.

Pierderea integritatii membranei celulare prin actiunea stimulilor de stres externi si interni are ca efect declansarea multor procese de imbatranire a articulatiilor. In cazul administrarii preparatului Celadrin™ Extract Forte, acesta are ca efect reinnoirea flexibilitatii, atenuarea disconfortului si cresterea mobilitatii articulare.

Celadrin™ reface structura lipidica la nivelul membranei celulare si permite refacerea si regenerarea celulelor. Aceasta intarire unica a membranei celulare conduce la un numar mare de procese de regenerare si reparare, care aduc articulatiei afectate o atenuare a disconfortului. Datorita imbunatatirii functionalitatii membranei celulare, se obtine o absorbtie mai buna a sulfatului de glucozamina si condroitina (SYSADOA) din sursele naturale dintr-o alimentatie echilibrata si diversificata.

Istoricul testelor clinice:

Lucrarea de baza in domeniul cercetarii functionalitatii Celadrinului este lucrarea lui Hessling din anul 2002, care a fost publicata in renumita revista The Journal of Rheumatology. Studiul a fost efectuat pe 64 de pacienti. Acestia au fost impartiti in doua grupe, prima grupa a folosit un produs placebo, a doua grupa capsule continand 350 mg Celadrin. Ambele grupe au fost supuse unei serii de teste pentru a constata gradul de imbunatatire in cazul deplasarilor. Pacientii au fost chestionati cu privire la durere, rigiditate si disconfort, a urmat apoi o masurare reala a mobilitatii articulatiilor genunchilor (masurarea unghiului de indoire). Dupa doar o luna de administrare, la pacientii din a doua grupa s-a obtinut o diminuare a tumefactiilor, s-a atenuat in mod semnificativ durerea si s-a constatat, intr-o mare masura, o imbunatatire a amplitudinii de indoire a articulatiilor.

Intr-un studiu controlat placebo dublu-orb, efectuat la Universitatea din Connecticut, au fost evaluate efectele cremei topice Celadrin™ in cazul unor pacientii suferind de osteoartrita. Dupa numai 30 de minute de la aplicarea cremei, s-a constatat o imbunatatire semnificativa a starii de sanatate. La pacienti a fost evaluat gradul de mobilitate, nivelul durerilor, timpul in care pacientul a fost capabil sa se puna in miscare, timpul de deplasare pe scari si testarea rezistentei musculare. Importanţa efectelor a fost demonstrata in cadrul fiecaruia dintre teste.

Actuala generatie de Celadrin™ Extract Forte, sub forma de capsule, este absorbita mai rapid din tubul digestiv si patrunde usor in celulele tesuturilor tinta, unde actioneaza mai rapid decat preparatele pentru articulatii sub forma de tablete. In cazul durerilor acute este recomandata aplicarea Cremei Celadrin™ pe locul afectat, deoarece aparitia efectului scontat dupa aplicare este foarte rapida. Dupa o utilizare indelungata nu exista o diferenta intre puterea de absorbtie a cremei si a capsulelor, in ambele cazuri se ajunge la o absorbtie de pana la 95% din substantele active si depinde numai de dumneavoastra carei forme de preparat ii dati intaietate. Totusi, ca si tratament de baza, noi recomandam administrarea preparatului Celadrin™ Extract Forte sub forma de capsule si suplimentar (si, mai ales, in cazuri acute) a Cremei Celadrin™.

Celadrin™ este un complex revolutionar, patentat, extras din surse naturale, obtinut din uleiuri vegetale nesaturate extrase din: ulei din nuca de cocos, ulei de nucsoara, ulei de masline, ulei din sambure de palmier, ulei de palmier si alte uleiuri vegetale nesaturate. Preparatul Celadrin™ a fost conceput stiintific in asa fel incat sa fie obtinut un efect favorabil, constand in sprijinirea mobilitatii articulatiilor.