Comanda acum (L-V: 09:00-18:00): 0724 582 769 | 021 425 86 87 Comanda online rapid Comanda

Testimoniale despre Celadrin™ Extract Forte si Celadrin™ Unguent Forte

Vrei sa stii cum a ajutat Celadrin™ alti oameni care se confrunta cu aceleasi probleme ca si tine? Citeste mai jos cateva dintre marturiile lor.

Si pentru ca parerea ta este importanta pentru noi, te rugam sa ne comunici ce ai simtit in urma administrarii capsulelor Celadrin™ Extract Forte sau a Unguentului Celadrin™ la adresa contact@good-days.ro.

*Acesta este un supliment alimentar. Efectele sale si timpul in care acestea devin vizibile pot varia de la caz la caz. Modul de utilizare sau combinare cu alte produse/tehnici medicale este specific si se aplica in integralitate autorului marturiei.

Eu am probleme si dureri articulare de la 30 de ani. Articulatiile pocneau, scartaiau, iar doctorul mi-a spus ca am “materialul prost” si ca nu are ce face. Acum insa nu mai trezesc pe nimeni cu vaicarelile mele cand ma ridic din pat. Celadrinul chiar ma unge nu doar pe articulatii, dar si pe suflet, ca nu mai am dureri. 

C.O., Tulcea, 58 ani

Venind cu durere de genunchi blocanta, iau de aproximativ 2 ani combinația Celadrin si Colafast, facand cate o pauza de 2 luni pe an, insa revenind pentru buna mobilitate ce o am de cand le administrez!

Mihaila M.

La 85 de ani pot sa ma inchei singur la pantofi, ma simt ca un cavaler care merge la prima intalnire. Asa ma simt eu dupa Celadrin si Cartimix. Multi ani frumosi domnului doctor!

Obada Neculai, 85 ani, Iasi

Celadrin este foarte bun! Acum cativa ani ma durea foarte tare un genunchi, incepusem sa schiopatez ...am tot vazut reclame la tv si am luat si eu cateva luni cu pauze asa cum e recomandat...durerea a cedat...nici in ziua de azi nu ma mai doare..Recomand cu incredere celor in suferinta.

Mariana D.S.

Domnule  doctor, va stiu de 7 ani. In urma unui accident pe care l-am avut dupa care am ramas cu multe urmari (coloana mi-a fost facuta bucatele), am pus mana pe telefon si v-am sunat. Folosesc de 7 ani Celadrin si Roboflex si am renascut in perioada acesta. Nu am facut nici o pauza si uneori am adaugat si Colafast. E puțin spus ca va multumesc, pentru ca pot acum sa am o viata decenta.

Herbei Cornel, 56 ani

Pagina: 1 2 3 4 5...21