Comanda acum (L-V: 09:00-18:00): 0724 582 769 | 021 425 86 87 Comanda online rapid Comanda

Testimoniale despre Celadrin™ Extract Forte si Celadrin™ Unguent Forte

Vrei sa stii cum a ajutat Celadrin™ alti oameni care se confrunta cu aceleasi probleme ca si tine? Citeste mai jos cateva dintre marturiile lor.

Si pentru ca parerea ta este importanta pentru noi, te rugam sa ne comunici ce ai simtit in urma administrarii capsulelor Celadrin™ Extract Forte sau a Unguentului Celadrin™ la adresa contact@good-days.ro.

*Acesta este un supliment alimentar. Efectele sale si timpul in care acestea devin vizibile pot varia de la caz la caz. Modul de utilizare sau combinare cu alte produse/tehnici medicale este specific si se aplica in integralitate autorului marturiei.

Am urmat și eu tratamentul cu Celadrin și Colafast pentru gonartroza. Dimineața și seara am luat câte un celadrin, la prânz colafast. Am administrat această schemă 6 luni. Am făcut pauză. Mă simt foarte bine, nu mai am dureri de genunchi. Acum am terminat și 10 zile de fizioterapie. Are dreptate dl. doctor Bărbulescu, urmați sfatul dânsului. Este eficient.

Valeria M.

Mulțumesc frumos d-nei doctor reumatolog pentru recomandarea administrării Celadrin Forte și Colafast. Datorită acestei recomandări, am început tratamentul și vă spun cu mâna pe inimă căci după o săptămână deja am simțit că durerile de genunchi și de spare au dispărut... da, așa cum auziți, nici mie nu îmi vine să cred că pot să-mi întind piciorul, că merg normal, nu șchiopătând și nu mai simt nici durerea dorsală, care m-a chinuit de mult timp!!..recomand din tot sufletul!!

Mulțumesc Good Days Therapy că ne dați ocazia să ne tratăm!!

Margareta Ș.

De 1 an si 7 luni mergeam cu bastonul peste tot, in curte, la baie, la biserica. Nu puteam sa fac mai nimc fara baston. Am inceput sa fac cura cu Celadrin si Cartimix acum 6 luni si dupa 2 luni si jumatate am putut sa las bastonul in casa, apoi am putut merge fara el si pe afara ca sa imi fac treburile. Doar cand merg la oraș, il iau. De 2 luni am adaugat si Roboflex si am observat ca nu mai intepeneste nici spatele si pot merge mai dreapta.

Elena D Iezer 69 ani

Am o poliartrita veche si am folosit 3 ani Celadrin cu Roboflex, timp in care m-am simtit foarte bine si ce m-am gandit - ce ar fi sa fac o pauza, dar stiti cum este cu pauzele, uiti sa te opresti din ele. Cam la un an si jumatate dupa ce am luat pauza, au inceput sa ma doara foarte puternic toate articulatiile,  mi-am adus aminte de Celadrin si l-am luat impreuna cu Colafast. In mai putin de o luna, mi-am revenit si am 3 ani de atunci si ma simt bine, pot sa ingrijesc gradina, sa scot catelul la plimbare. 

E. Raducanu, SATU MARE 70 ani

Vreau sa va felicit sincer! Am 90 ani si, ma credeti sau nu, dar pe mine de 2 ani chiar nu ma mai doare nimic si ma misc foarte bine pentru varsta mea. Folosesc Celadrin de doi ani si jumatate. 

Emilia R., Botosani, 90 ani

Pagina: 1 2 3 4...21