Comanda acum (L-V: 09:00-18:00): 0724 582 769 | 021 425 86 87 Comanda online rapid Comanda

Testimoniale despre Celadrin™ Extract Forte si Celadrin™ Unguent Forte

Vrei sa stii cum a ajutat Celadrin™ alti oameni care se confrunta cu aceleasi probleme ca si tine? Citeste mai jos cateva dintre marturiile lor.

Si pentru ca parerea ta este importanta pentru noi, te rugam sa ne comunici ce ai simtit in urma administrarii capsulelor Celadrin™ Extract Forte sau a Unguentului Celadrin™ la adresa contact@good-days.ro.

*Acesta este un supliment alimentar. Efectele sale si timpul in care acestea devin vizibile pot varia de la caz la caz. Modul de utilizare sau combinare cu alte produse/tehnici medicale este specific si se aplica in integralitate autorului marturiei.

DE CAND CONSUM PRODUSELE CELADRIN SI COLAFAST, NU MAI AM DURERI DE GENUNCHI ......MULTUMESC MULT

OLGA R.

Bună ziua,

Mă numesc S. Aurica și sunt din Alba Iulia. Am reușit să vă cunosc prin intermediul emisiunilor de la Etno TV  cu dr Cristian Barbulescu. Folosesc de 6 luni produsele dumneavoastră Osteoeffect, Coenzima Q10 Dual și CelaNext. Eu am sunat pentru o durere foarte puternică ce o aveam la coloană, urcam greu scările, mă simțeam obosită, aveam palpitații la inima în stadiu agravat, aveam și osteoporoză -3,7 conform analizelor. În urma discuției cu dl doctor, mi s-au recomandat cele 3 produse pe care am început să le iau conștiincios. Ce pot spune după 6 luni de tratament este că am făcut analiza pentru osteoporoză și de la -3,7 a coborât la -2,4 și este osteopenie. De când am luat Coenzima Q10 Dual, am observat că mă împac mult mai bine cu inima, nu mai am acele gâfâieli accentuate, nu mai obosesc, sunt mult mai energică și dinamică. Înainte aveam niște dureri de după cap atunci când aveam palpitații mari, acum au dispărut. Rezultate bune sunt si de la Celanext, sunt mai mobilă și nu mă mai doare nici coloana și nici genunichii. Înainte simțeam în genunchi de multe ori niște zvâcnirii, acum este mult mai bine.

Vă mulțumesc din suflet!

S. Aurica, Alba Iulia

EU CHIAR POT SPUNE CA AM SCAPAT DE OPERATIE LA COLOANA CU CELADRIN SI ROBOFLEX. SUNT FOARTE MULTUMITA DE ACESTE PRODUSE.

NICOLETA N.

Seara cand ma culcam, aveam o oboseala cronica si niște palpitatii de nu stiam ce e cu mine. Plus dureri de genunchi, nu stiam pe unde sa mai scot camasa. Dar de cand iau Q10 Dual, sunt mult mai vioaie, nu mai am oboseala aceea cronica si nici palpitatii. Ma misc bine si sigura pe mine prin si pe langa casa cu treaba. Foloseste si sotul si e foarte multumit ca a putut sapa prin gradina si nici nu mai are dureri de cap. 

Vazand ca imi merge asa de bine cu Q10 Dual, am comandat de la firma Dvs. si Celadrin cu Colafast pentru durerile mele de genunchi, eu avand si ruptura de menisc. In 2 luni de tratament, durerile s-au diminuat vizibil si mobilitatea a revenit. Pana atunci, sotul mi-a cumparat tot ce a auzit de pe la televizor sau internet, dar durerile tot nu credau si abia cu Celadrin si Colafast mi-am revenit

H. N., 72 ani, Beresti-Meria

Folosesc de 3 luni Celadrin impreuna cu Celanext si pot spune ca e o formula castigatoare. Cand ma trezesc dimineața si ma dau jos din pat, ma simt ca la 40 ani, nu ma mai vaicaresc de dureri, nu ma mai plang de viata. In timpul zilei mai apar probleme cu picioarele ca tot muncesc pe langa casa, dar nu stau locului. Oricum ma simt excelent! 

T. Gabriela 76 ani Timisoara

Pagina: 1 2 3...21