Comanda acum (L-V: 09:00-18:00): 0724 582 769 | 021 425 86 87 Comanda online rapid

Marturii despre Celadrin™ Extract Forte si Celadrin™ Unguent Forte

Vrei sa stii cum a ajutat Celadrin™ alti oameni care se confrunta cu aceleasi probleme ca si tine? Citeste mai jos cateva dintre marturiile lor.

Si pentru ca parerea ta este importanta pentru noi, te rugam sa ne comunici ce ai simtit in urma administrarii capsulelor Celadrin™ Extract Forte sau a Unguentului Celadrin™ la adresa contact@good-days.ro.

*Acesta este un supliment alimentar. Efectele sale si timpul in care acestea devin vizibile pot varia de la caz la caz. Modul de utilizare sau combinare cu alte produse/tehnici medicale este specific si se aplica in integralitate autorului marturiei.

Buna ziua! Am intrat intr-o zi in plafarul din Piata 1Mai, Str. Mihalache, sect.1 si am povestit ca am poliartrita, artroza, artrita..... mi-au fost recomandate produsele: Celadrin-gama Barnys, crema si pastile. Sunt fff.multumita. I-am cumparat si lui mama, crema mi-a folosit-o si sotul. Urmez un tratament de 2 ani sub indrumarea Dr. Prof. Coreanu , de 10 ani mai iau si alte medicamente recomandate de Dr. Prof. Bajenaru si mai am o operatie- mi-a fost descop. o gras. int. de 2,5 kg....... In concluzie: am cuparat prod. care sunt fff.bune. Va doresc o zi buna! O sa revin si cu alte comenzi ! Va doresc o zi buna!

Josefina Popescu

Am coxartroza, aveam dureri in sold care se lasau pe picior in jos. Am folosit celadrin capsule, 2-3 pe zi, in functie de cum simteam ca suporta organismul si dupa vreo saptamana durerile s-au diminuat considerabil. Pot sa spun sigur ca este bun produsul in fazele mai de inceput ale bolii, ramane sa vedem ce rezultate va avea maica-mea la care coxartroza este foarte avansata si e nevoie de ceva mai mult timp sa imi dau seama de eficacitatea produsului , mai ales ca ea a intrerupt tratamentul cu celadrin. Voi reveni cu comentarii.

BACIU MIHAELA

Pagina: 1... 14 15 16 17