Comanda acum (L-V: 09:00-18:00): 0724 582 769 | 021 425 86 87 Comanda online rapid

Despre Federatia Internationala de Medicina Sportiva

Celadrin™ Unguent - Partener Oficial al FIMS

Celadrin™ este un preparat natural pentru articulatii, muschi si tendoane recomandat la nivel mondial de catre medicii din cadrul Federatiei Internationale de Medicina Sportiva (FIMS), membra a Comitetului Olimpic International, ceea ce reprezinta pentru Barny’s si Good Days Therapy (importator unic al produselor Barny’s in Romania) o mare onoare, deoarece de la inīŦintarea acestei federatii, ea nu a mai recomandat niciun alt preparat destinat sanatatii oamenilor.

Scopul FIMS, din anul 1928, a fost de a oferi o ingrijire medicala sportivilor care participa la Jocurile Olimpice de vara si de iarna. In prezent, FIMS si-a extins sfera de activitate cu punerea la dispozitie a celor mai noi cunostinte si tehnologii din medicina sportiva atat pentru sportivii de varf, cat si pentru toti amatorii de sport.

recomandat de fims

Alegerea Celadrinului de catre aceasta organizatie prestigioasa reprezinta o mare onoare, deoarece FIMS reuneste asociatiile nationale ale celor mai buni medici in domeniul medicinei sportive si alti specialisti si oameni de stiinta. In cateva studii publicate, sponsorizate de firma Imagenetix Inc., cea care a dezvoltat preparatul Celadrin™, a fost demonstrat ca Celadrin™ reduce durerile articulare si imbunatateste mobilitatea la persoanele care sufera de multiple imbolnaviri ale articulatiilor, muschilor si tendoanelor.

Confirmarea si sprijinul FIMS constituie o recunoastere a acestor studii si cercetari. Recent, incepand cu anul 2011, FIMS recomanda Celadrin™ sub forma de capsule. Celadrin™ isi va mentine in cadrul activitatilor sportive exclusivitatea si pozitia sa prestigioasa.

Féderation Internationale de Médecine du Sports (FIMS)/Federatia Internationala de Medicina Sportiva este o organizatie internationala compusa din membri individuali, asociatii nationale de medicina sportiva si grupuri de mai multe state care sunt implicate in domeniul medicinei sportive de pe toate continentele. Scopul FIMS consta in special in sprijinirea cercetarii si dezvoltarii medicinei sportive in intreaga lume, in ajutorul acordat sportivilor pentru atingerea randamentului maxim si sprijinirea sanatatii oamenilor prin exercitii si activitate fizica.
Site-ul oficial al FIMS este www.fims.org

Vrei sa ai parte de confort articular si muscular, in fiecare zi?

cumpara acum, doar 57.00 lei!

vezi ofertele speciale »

Vrei sa dormi bine, sa te trezesti odihnit?

cumpara acum, doar 39.00 lei!

vezi ofertele speciale »